Enzym winiarski PECTOLASA Rozszerzyć

Enzym winiarski PECTOLASA

69.2.3

11617

7393072000584

Nowy

Enzym winiarski PECTOLASA rozkłada ścianki komórkowe owoców ułatwiając produkcje wina domowego.

Więcej szczegółów

75 Przedmioty

2,48 zł

Najniższa cena w ciągu 30 dni przed aktualną promocją:

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni %price%

Zapytaj o produkt

Enzym winiarski PECTOLASA

Akceptuję zasady polityki prywatności  

Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Multimex

Wysyłka w ciągu 24 godzin

120 dni na zwrot

Dostawa już od 11,99 zł
Sprawdź koszt wysyłki

Wysyłka

* Dla zakupów powyżej 400,00 zł darmowa dostawa!

Sposoby dostawy Nazwa Cena
Paczkomat® InPost 24/7 Paczkomat® InPost 24/7 11,99 zł
InPost Kurier InPost Kurier 16,59 zł
InPost Kurier Pobranie InPost Kurier Pobranie 17,82 zł
Odbiór osobisty w Krakowie (ul. Balicka 100) Odbiór osobisty w Krakowie (ul. Balicka 100) Za darmo!
Kurier - przesyłka gabarytowa Kurier - przesyłka gabarytowa 20,91 zł

Enzym winiarski Pectolasa 5g Multimex

Enzym winiarski Pectolasa od marki Multimex to specjalistyczny preparat ułatwiający produkcję domowych win owocowych. Produkt pomaga w rozbiciu struktury owoców oraz zwiększa ilość uzyskiwanego z nich soku. Enzym wspiera również proces fermentacji i rozkłada zawarte w owocach pektyny. 

Najważniejsze cechy enzymu Pectolasa:

Pozwala na uzyskanie większej ilości soku owocowego

Rozluźnia strukturę komórkową owoców

100% naturalny produkt

Wpływa korzystnie na proces klarowania win i soków owocowych

✅ Duża wydajność - 1 opakowanie wystarcza na 25 l moszczu

Sposób stosowania:

    Dawkowanie: 1 g na 5 kg owoców (1 opakowanie na 25 kg owoców).

    Środek rozpuścić w niewielkiej ilości letniej wody, dodać do rozdrobnionych owoców i pozostawić na około 12 godzin w temperaturze pokojowej.

    Sprzedaż dotyczy 1 opakowanie - 5 g produktu.

    Napisz opinię

    Enzym winiarski PECTOLASA

    Enzym winiarski PECTOLASA