69.2.3
11617
7393072000584
Nowy
Enzym winiarski PECTOLASA rozkłada ścianki komórkowe owoców ułatwiając produkcje wina domowego.
75 Przedmiot Przedmioty
Produkt tymczasowo niedostępny
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Wysyłka w ciągu 24 godzin
120 dni na zwrot
* Dla zakupów powyżej 400,00 zł darmowa dostawa!
Sposoby dostawy | Nazwa | Cena |
---|---|---|
Paczkomat® InPost 24/7 | 11,99 zł | |
InPost Kurier | 16,59 zł | |
InPost Kurier Pobranie | 17,82 zł | |
Odbiór osobisty w Krakowie (ul. Balicka 100) | Za darmo! | |
Kurier - przesyłka gabarytowa | Kurier - przesyłka gabarytowa | 20,91 zł |
Enzym winiarski Pectolasa od marki Multimex to specjalistyczny preparat ułatwiający produkcję domowych win owocowych. Produkt pomaga w rozbiciu struktury owoców oraz zwiększa ilość uzyskiwanego z nich soku. Enzym wspiera również proces fermentacji i rozkłada zawarte w owocach pektyny.
✅ Pozwala na uzyskanie większej ilości soku owocowego
✅ Rozluźnia strukturę komórkową owoców
✅ 100% naturalny produkt
✅ Wpływa korzystnie na proces klarowania win i soków owocowych
✅ Duża wydajność - 1 opakowanie wystarcza na 25 l moszczu
Dawkowanie: 1 g na 5 kg owoców (1 opakowanie na 25 kg owoców).
Środek rozpuścić w niewielkiej ilości letniej wody, dodać do rozdrobnionych owoców i pozostawić na około 12 godzin w temperaturze pokojowej.
Sprzedaż dotyczy 1 opakowanie - 5 g produktu.