Wędzarnia z termometrem Rozszerzyć

Wędzarnia z termometrem BIOWIN

N20.1.5

5760

5908277700614

Nowy

Mała wędzarnia do samodzielnego użytku w domu. Pozwoli nam uzyskać naturalne produkty mięsne bez dodatku chemii. Smak otrzymanych wędlin oraz mięs, przypomni nam czasy dzieciństwa.

Więcej szczegółów

3 Przedmioty

195,07 zł

Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni

Zapytaj o produkt

Wędzarnia z termometrem BIOWIN

Akceptuję zasady polityki prywatności  

Biowin

Wysyłka w ciągu 24 godzin

120 dni na zwrot

Dostawa już od 16,59 zł
Sprawdź koszt wysyłki

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
InPost Kurier InPost Kurier 16,59 zł
InPost Kurier Pobranie InPost Kurier Pobranie 17,82 zł
Odbiór osobisty w Krakowie (ul. Balicka 100) Odbiór osobisty w Krakowie (ul. Balicka 100) Za darmo!
Kurier DHL Kurier DHL 16,99 zł
Kurier DHL (pobranie) Kurier DHL (pobranie) 22,13 zł

Wędzarnia do użytku domowego, wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Produkt idealnie nadaje się do obróbki ryb, kurczaka oraz innych mięs. Zasilana denaturatem na dwa palniki lub żelowym paliwem. Termometr zamieszony na pokrywce pozwala na regulowanie temperatury, podczas procesu wędzenia. Do wędzenia mięs oraz ryb, wybieramy drewniane zrębki rożnego rodzaju np. buk, olcha lub aromatyczne zrębki owocowe: wiśnia, czereśnia, jabłoń, śliwa lub grusza.


Dlaczego warto kupić produkt?


-łatwy w użytkowaniu

-szybki proces obróbki termicznej mięs

-zajmuje mało miejsca

-wykonany z stali nierdzewnej


Sposoby wędzenia:


-Wędzenie gorące od 50 do 90 stopni Celsjusza- krótkie wędzenie do ciągłej konsumpcji. Temperatura dymu szybko wzrasta, dzięki czemu obrabiany produkt uzyskuje odpowiednią barwe i pożądany smak wędzenia.

-Wędzenie dymem ciepłym od 25 do 50 stopni Celsjusza- dłuższa obróbka termiczna produktów. Ryby około 30 minut, drób oraz mięso czerwone od 60 do 90 minut. Mieso jest soczyste, delikatne oraz aromatyczne.

 
Zawartość pudełka:
 
- brytfanna,
- dolny i górny ruszt,
- tacka tłuszczowa,
- metalowa osłona,
- pokrywa z wbudowanym termometrem (0oC -100oC),
- dwa palniki,
- metalowe uchwyty pojemność: np. na 4 pstrągi.

 
Dane produktu:


-Wysokość -21cm

-Głębokość-27,5cm

-Długość- 42,5cm

-Ruszt - 2mm

-Grubość stali - 0,6mm

-Metalowa osłona – 0,75mm

-Waga – 3,10kg

-Pojemność – np. 4 pstrągi




 


Napisz opinię

Wędzarnia z termometrem BIOWIN

Wędzarnia z termometrem BIOWIN

Obecny zakres działalności:

Obecnie firma Biowin zatrudnia kilkadziesiąt osób, dysponuje własnym transportem, dużymi powierzchniami magazynowymi oraz rozbudowanym działem produkcyjnym.



  • Obsługujemy hurtownie oraz centra handlowe w całym kraju i sukcesywnie zwiększamy eksport.

  • Prowadzimy sprzedaż na stronie www.biowin.pl oraz na stronach tj. Allegro oraz Ebay.

  • Posiadamy własne laboratorium mikrobiologiczne, od kilku lat z wdrożonym systemem HACCP.