Wędzarnia z termometrem Rozszerzyć

Wędzarnia z termometrem BIOWIN

R24

5760

Nowy

Mała wędzarnia do samodzielnego użytku w domu. Pozwoli nam uzyskać naturalne produkty mięsne bez dodatku chemii. Smak otrzymanych wędlin oraz mięs, przypomni nam czasy dzieciństwa.

Więcej szczegółów

151,74 zł

5 kg

  • Zapytaj o produkt

    Wędzarnia z termometrem BIOWIN

    Wędzarnia z termometrem BIOWIN

    <p style="margin-bottom: 0cm;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt;">Mała wędzarnia do samodzielnego użytku w domu. Pozwoli nam uzyskać naturalne produkty mięsne bez dodatku chemii. Smak otrzymanych wędlin oraz mięs, przypomni nam czasy dzieciństwa.</span></p>

    Biowin Biowin

    Zobacz wszystkie produkty tego producenta

    Wysyłka w ciągu 48 godzin

    120 dni na zwrot

    Dostawa już od 9,99 zł
             Sprawdź koszt wysyłki


    Dostawa już od 14,99 zł
    Sprawdź koszt wysyłki

    Wysyłka

    Sposoby dostawy Nazwa Cena
    InPost Kurier InPost Kurier 14,99 zł
    InPost Kurier Pobranie InPost Kurier Pobranie 17,98 zł
    Odbiór osobisty w Krakowie (ul. Balicka 100) Odbiór osobisty w Krakowie (ul. Balicka 100) Za darmo!

    Wędzarnia do użytku domowego, wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Produkt idealnie nadaje się do obróbki ryb, kurczaka oraz innych mięs. Zasilana denaturatem na dwa palniki lub żelowym paliwem. Termometr zamieszony na pokrywce pozwala na regulowanie temperatury, podczas procesu wędzenia. Do wędzenia mięs oraz ryb, wybieramy drewniane zrębki rożnego rodzaju np. buk, olcha lub aromatyczne zrębki owocowe: wiśnia, czereśnia, jabłoń, śliwa lub grusza.


    Dlaczego warto kupić produkt?


    -łatwy w użytkowaniu

    -szybki proces obróbki termicznej mięs

    -zajmuje mało miejsca

    -wykonany z stali nierdzewnej


    Sposoby wędzenia:


    -Wędzenie gorące od 50 do 90 stopni Celsjusza- krótkie wędzenie do ciągłej konsumpcji. Temperatura dymu szybko wzrasta, dzięki czemu obrabiany produkt uzyskuje odpowiednią barwe i pożądany smak wędzenia.

    -Wędzenie dymem ciepłym od 25 do 50 stopni Celsjusza- dłuższa obróbka termiczna produktów. Ryby około 30 minut, drób oraz mięso czerwone od 60 do 90 minut. Mieso jest soczyste, delikatne oraz aromatyczne.

     
    Zawartość pudełka:
     
    - brytfanna,
    - dolny i górny ruszt,
    - tacka tłuszczowa,
    - metalowa osłona,
    - pokrywa z wbudowanym termometrem (0oC -100oC),
    - dwa palniki,
    - metalowe uchwyty pojemność: np. na 4 pstrągi.

     
    Dane produktu:


    -Wysokość -21cm

    -Głębokość-27,5cm

    -Długość- 42,5cm

    -Ruszt - 2mm

    -Grubość stali - 0,6mm

    -Metalowa osłona – 0,75mm

    -Waga – 3,10kg

    -Pojemność – np. 4 pstrągi




     


    Napisz opinię

    Wędzarnia z termometrem BIOWIN

    Wędzarnia z termometrem BIOWIN

    Obecny zakres działalności:

    Obecnie firma Biowin zatrudnia kilkadziesiąt osób, dysponuje własnym transportem, dużymi powierzchniami magazynowymi oraz rozbudowanym działem produkcyjnym.



    • Obsługujemy hurtownie oraz centra handlowe w całym kraju i sukcesywnie zwiększamy eksport.

    • Prowadzimy sprzedaż na stronie www.biowin.pl oraz na stronach tj. Allegro oraz Ebay.

    • Posiadamy własne laboratorium mikrobiologiczne, od kilku lat z wdrożonym systemem HACCP.