Nowy Termometr do pieczenia mięs 0°C +120°C BIOWIN Rozszerzyć

Termometr do pieczenia mięs 0°C +120°C BIOWIN

Biowin Biowin

N11

Nowy

13,43 zł

0.1 kg

✈   Wysyłka w ciągu 48 godzin 

↺   120 dni na zwrot

☎   12 312 51 56

✉   info@egarden24.pl
Dostawa już od 9,99 zł
Sprawdź koszt wysyłki

Wysyłka

Sposoby dostawy Nazwa Cena
InPost Paczkomaty 24/7 InPost Paczkomaty 24/7 9,99 zł
InPost Kurier InPost Kurier 14,99 zł
InPost Kurier Pobranie InPost Kurier Pobranie 17,98 zł
Odbiór osobisty w Krakowie (ul. Balicka 100) Odbiór osobisty w Krakowie (ul. Balicka 100) Za darmo!
Kurier DHL (dostawa w godzinach: 18-22) Kurier DHL (dostawa w godzinach: 18-22) 29,51 zł
Kurier DHL (pobranie - dostawa w godzinach: 18-22) Kurier DHL (pobranie - dostawa w godzinach: 18-22) 31,97 zł

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.

 
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.

 


Dane techniczne:

  • zakres temperatur: od 0°C do 120°C,
  • dokładność pomiaru: +/-2°C.

 


UWAGA:
Termometr może pozostawać w piekarniku przez cały okres pieczenia.

Symbol produktu: BW-913019

Napisz opinię

Termometr do pieczenia mięs 0°C +120°C BIOWIN

Termometr do pieczenia mięs 0°C +120°C BIOWIN

Obecny zakres działalności:

Obecnie firma Biowin zatrudnia kilkadziesiąt osób, dysponuje własnym transportem, dużymi powierzchniami magazynowymi oraz rozbudowanym działem produkcyjnym.



  • Obsługujemy hurtownie oraz centra handlowe w całym kraju i sukcesywnie zwiększamy eksport.

  • Prowadzimy sprzedaż na stronie www.biowin.pl oraz na stronach tj. Allegro oraz Ebay.

  • Posiadamy własne laboratorium mikrobiologiczne, od kilku lat z wdrożonym systemem HACCP.