24x
5942
Nowy
Sposoby dostawy | Nazwa | Cena |
---|---|---|
![]() | InPost Kurier | 16,59 zł |
![]() | InPost Paczkomaty 24/7 | 9,99 zł |
![]() | InPost Kurier Pobranie | 17,82 zł |
![]() | Odbiór osobisty w Krakowie (ul. Balicka 100) | Za darmo! |
![]() | Kurier DHL | 16,99 zł |
![]() | Kurier DHL (pobranie) | 22,13 zł |
![]() | Kurier DHL - przesyłka gabarytowa | 34,99 zł |
Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.
Dane techniczne:
UWAGA:
Termometr może pozostawać w piekarniku przez cały okres pieczenia.
Symbol produktu: BW-913019
Termometr do pieczenia mięs 0°C +120°C BIOWIN
Obecny zakres działalności:
Obecnie firma Biowin zatrudnia kilkadziesiąt osób, dysponuje własnym transportem, dużymi powierzchniami magazynowymi oraz rozbudowanym działem produkcyjnym.
Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:
* Pola wymagane
lub Anuluj