Termometr do pieczenia mięs 0°C +120°C BIOWIN Rozszerzyć

Termometr do pieczenia mięs 0°C +120°C BIOWIN

N09

5942

5904816913019

Nowy

9 Przedmioty

17,19 zł

Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni

Zapytaj o produkt

Termometr do pieczenia mięs 0°C +120°C BIOWIN

Akceptuję zasady polityki prywatności  

Biowin

Wysyłka w ciągu 24 godzin

120 dni na zwrot

Dostawa już od 11,99 zł
Sprawdź koszt wysyłki

Wysyłka

Sposoby dostawy Nazwa Cena
InPost Kurier InPost Kurier 16,59 zł
InPost Paczkomaty 24/7 InPost Paczkomaty 24/7 11,99 zł
InPost Kurier Pobranie InPost Kurier Pobranie 17,82 zł
Odbiór osobisty w Krakowie (ul. Balicka 100) Odbiór osobisty w Krakowie (ul. Balicka 100) Za darmo!
Kurier DHL Kurier DHL 16,99 zł
Kurier DHL (pobranie) Kurier DHL (pobranie) 22,13 zł
Kurier DHL - przesyłka gabarytowa Kurier DHL - przesyłka gabarytowa 34,99 zł

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.

 
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.

 


Dane techniczne:

  • zakres temperatur: od 0°C do 120°C,
  • dokładność pomiaru: +/-2°C.

 


UWAGA:
Termometr może pozostawać w piekarniku przez cały okres pieczenia.

Symbol produktu: BW-913019

Napisz opinię

Termometr do pieczenia mięs 0°C +120°C BIOWIN

Termometr do pieczenia mięs 0°C +120°C BIOWIN

Obecny zakres działalności:

Obecnie firma Biowin zatrudnia kilkadziesiąt osób, dysponuje własnym transportem, dużymi powierzchniami magazynowymi oraz rozbudowanym działem produkcyjnym.



  • Obsługujemy hurtownie oraz centra handlowe w całym kraju i sukcesywnie zwiększamy eksport.

  • Prowadzimy sprzedaż na stronie www.biowin.pl oraz na stronach tj. Allegro oraz Ebay.

  • Posiadamy własne laboratorium mikrobiologiczne, od kilku lat z wdrożonym systemem HACCP.