Termometr do pieczenia mięs 0°C +120°C BIOWIN Rozszerzyć

Termometr do pieczenia mięs 0°C +120°C BIOWIN

N13

5942

Nowy

13,43 zł

0.1 kg

  • Zapytaj o produkt

    Termometr do pieczenia mięs 0°C +120°C BIOWIN

    Termometr do pieczenia mięs 0°C +120°C BIOWIN

    Biowin Biowin

    Wysyłka w ciągu 48 godzin

    120 dni na zwrot

    Dostawa już od 9,99 zł
             Sprawdź koszt wysyłki


    Dostawa już od 9,99 zł
    Sprawdź koszt wysyłki

    Wysyłka

    Sposoby dostawyNazwaCena
    InPost Paczkomaty 24/7 InPost Paczkomaty 24/7 9,99 zł
    InPost Kurier InPost Kurier 14,99 zł
    InPost Kurier Pobranie InPost Kurier Pobranie 17,98 zł
    Odbiór osobisty w Krakowie (ul. Balicka 100) Odbiór osobisty w Krakowie (ul. Balicka 100) Za darmo!
    Kurier DHL Kurier DHL 22,13 zł
    Kurier DHL (pobranie) Kurier DHL (pobranie) 19,99 zł

    Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.

     
    Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.

     


    Dane techniczne:

    • zakres temperatur: od 0°C do 120°C,
    • dokładność pomiaru: +/-2°C.

     


    UWAGA:
    Termometr może pozostawać w piekarniku przez cały okres pieczenia.

    Symbol produktu: BW-913019

    Napisz opinię

    Termometr do pieczenia mięs 0°C +120°C BIOWIN

    Termometr do pieczenia mięs 0°C +120°C BIOWIN

    Obecny zakres działalności:

    Obecnie firma Biowin zatrudnia kilkadziesiąt osób, dysponuje własnym transportem, dużymi powierzchniami magazynowymi oraz rozbudowanym działem produkcyjnym.



    • Obsługujemy hurtownie oraz centra handlowe w całym kraju i sukcesywnie zwiększamy eksport.

    • Prowadzimy sprzedaż na stronie www.biowin.pl oraz na stronach tj. Allegro oraz Ebay.

    • Posiadamy własne laboratorium mikrobiologiczne, od kilku lat z wdrożonym systemem HACCP.