72.2.1
11349
5908277707293
Nowy
27 Przedmiot Przedmioty
Produkt tymczasowo niedostępny
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Wysyłka w ciągu 24 godzin
120 dni na zwrot
* Dla zakupów powyżej 400,00 zł darmowa dostawa!
Sposoby dostawy | Nazwa | Cena |
---|---|---|
Paczkomat® InPost 24/7 | 14,85 zł | |
InPost Kurier | 17,75 zł | |
InPost Kurier Pobranie | 19,91 zł | |
Odbiór osobisty w Krakowie (ul. Balicka 100) | Za darmo! | |
Kurier - przesyłka gabarytowa | Kurier - przesyłka gabarytowa | 20,91 zł |
Płynna podpuszczka mikrobiologiczna marki Browin uzyskana w wyniku fermentacji specyficznych szczepów Rhizomucor miehei. Jest to preparat enzymatyczny o aktywności 10 000 MCU/ml. Pozwala na szybką i łatwą domową produkcję sera z różnego rodzaju mleka - krowiego, koziego, a także sojowego.
Najważniejsze cechy produktu:
Sposób użycia:
Oblicz i odmierz dawkę podpuszczki proporcjonalną do użytej przez Ciebie ilości mleka. W odpowiednim momencie produkcji sera, w zależności od jego rodzaju, dodaj podpuszczkę do podgrzanego do temperatury 33 °C mleka (szczegółowe informacje podane są w przepisach na sery). Całość delikatnie wymieszaj i pozostaw pod przykryciem do utworzenia skrzepu na około 40-60min.
Dodatkowe informacje:
Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również: