Podpałka ekologiczna, służy do rozpalania ognia w kominkach, piecach, na grillu oraz ognisku.
Widelec świetnie sprawdzi się do przygotowania kiełbasek nad ogniskiem.
Dębowe zrębki wędzarnicze idealne do wołowiny, wieprzowiny, drobiu, jagnięciny, dziczyzny, a także ryb.
Widelec ogniskowy zagięty do pieczenia potraw nad otwartym ogniem.
Zrębki bukowe idealne do wędzenia i grillowania ryb, drobiu, jagnięciny oraz cielęciny.
Saletra potasowa przeznaczona do peklowania wszystkich rodzajów mięs, przedłużająca ich trwałość oraz zapewniająca różową barwę.
Zrębki wędzarnicze olchowo-bukowe marki Browin przeznaczone do wykorzystania podczas wędzenia lub grillowania mięsa wieprzowego.
Zrębki wędzarnicze uzyskane z drewna czereśni świetnie sprawdzają się do przygotowania wieprzowiny, wołowiny, drobiu oraz ryb nadając mięsom złocistoczerwoną barwę.
Aluminiowa prasa do burgerów Browin umożliwiająca szybkie i łatwe formowanie burgerów o średnicy 12 cm.
Fiskars Nożyc do drobiu Functional Form to masywne nożyce do drobiu dla profesjonalistów i kucharzy hobbystów, do porcjowania oraz oczyszczania drobiu, takiego jak gęś, indyk lub kurczak, idealne dla osób prawo- i leworęcznych.
Jednorazowe tacki papierowe firmy Grosik świetnie nadają się na grilla, piknik czy inne spotkanie towarzyskie.
Łopatka do węgla na pręcie - solidne narzędzie ułatwiające przenoszenie węgla czy popiołu, zapewniające stabilność i wygodę użytkowania.
Elektroniczny termometr wyposażony w wyświetlacz cyfrowy oraz dwie sondy umożliwiające pomiar temperatury przygotowywanych mięs.
Widelec ogniskowy pozwoli na dokładne upieczenie jedzenia nad ogniskiem.
cofnij do Grillowanie
Filtruj według:
Ładowanie...