Podpałka ekologiczna, służy do rozpalania ognia w kominkach, piecach, na grillu oraz ognisku.
Widelec świetnie sprawdzi się do przygotowania kiełbasek nad ogniskiem.
Zrębki bukowe idealne do wędzenia i grillowania ryb, drobiu, jagnięciny oraz cielęciny.
Dębowe zrębki wędzarnicze idealne do wołowiny, wieprzowiny, drobiu, jagnięciny, dziczyzny, a także ryb.
Widelec ogniskowy zagięty do pieczenia potraw nad otwartym ogniem.
Zrębki wędzarnicze olchowo-bukowe marki Browin przeznaczone do wykorzystania podczas wędzenia lub grillowania mięsa wieprzowego.
Zrębki wędzarnicze uzyskane z drewna czereśni świetnie sprawdzają się do przygotowania wieprzowiny, wołowiny, drobiu oraz ryb nadając mięsom złocistoczerwoną barwę.
Aluminiowa prasa do burgerów Browin umożliwiająca szybkie i łatwe formowanie burgerów o średnicy 12 cm.
Fiskars Nożyc do drobiu Functional Form to masywne nożyce do drobiu dla profesjonalistów i kucharzy hobbystów, do porcjowania oraz oczyszczania drobiu, takiego jak gęś, indyk lub kurczak, idealne dla osób prawo- i leworęcznych.
Jednorazowe tacki papierowe firmy Grosik świetnie nadają się na grilla, piknik czy inne spotkanie towarzyskie.
Łopatka do węgla na pręcie - solidne narzędzie ułatwiające przenoszenie węgla czy popiołu, zapewniające stabilność i wygodę użytkowania.
Elektroniczny termometr wyposażony w wyświetlacz cyfrowy oraz dwie sondy umożliwiające pomiar temperatury przygotowywanych mięs.
Saletra potasowa przeznaczona do peklowania wszystkich rodzajów mięs, przedłużająca ich trwałość oraz zapewniająca różową barwę.
Widelec ogniskowy pozwoli na dokładne upieczenie jedzenia nad ogniskiem.
cofnij do Grillowanie
Filtruj według:
Ładowanie...