Podpałka ekologiczna, służy do rozpalania ognia w kominkach, piecach, na grillu oraz ognisku.
Saletra potasowa przeznaczona do peklowania wszystkich rodzajów mięs, przedłużająca ich trwałość oraz zapewniająca różową barwę.
Zrębki wędzarnicze olchowo-bukowe marki Browin przeznaczone do wykorzystania podczas wędzenia lub grillowania mięsa wieprzowego.
Wygodny w użytkowaniu termometr dedykowany do pomiaru temperatury podczas procesu przygotowywania domowych serów.
Dębowe zrębki wędzarnicze idealne do wołowiny, wieprzowiny, drobiu, jagnięciny, dziczyzny, a także ryb.
Widelec świetnie sprawdzi się do przygotowania kiełbasek nad ogniskiem.
Zrębki wędzarnicze uzyskane z drewna czereśni świetnie sprawdzają się do przygotowania wieprzowiny, wołowiny, drobiu oraz ryb nadając mięsom złocistoczerwoną barwę.
Zrębki bukowe idealne do wędzenia i grillowania ryb, drobiu, jagnięciny oraz cielęciny.
Jednorazowe tacki papierowe firmy Grosik świetnie nadają się na grilla, piknik czy inne spotkanie towarzyskie.
Fiskars Nożyc do drobiu Functional Form to masywne nożyce do drobiu dla profesjonalistów i kucharzy hobbystów, do porcjowania oraz oczyszczania drobiu, takiego jak gęś, indyk lub kurczak, idealne dla osób prawo- i leworęcznych.
Widelec ogniskowy zagięty do pieczenia potraw nad otwartym ogniem.
cofnij do Grillowanie
Filtruj według:
Ładowanie...