Podpałka ekologiczna, służy do rozpalania ognia w kominkach, piecach, na grillu oraz ognisku.
Widelec świetnie sprawdzi się do przygotowania kiełbasek nad ogniskiem.
Zrębki wędzarnicze olchowo-bukowe marki Browin przeznaczone do wykorzystania podczas wędzenia lub grillowania mięsa wieprzowego.
Zrębki wędzarnicze uzyskane z drewna czereśni świetnie sprawdzają się do przygotowania wieprzowiny, wołowiny, drobiu oraz ryb nadając mięsom złocistoczerwoną barwę.
Widelec ogniskowy zagięty do pieczenia potraw nad otwartym ogniem.
Zrębki bukowe idealne do wędzenia i grillowania ryb, drobiu, jagnięciny oraz cielęciny.
Dębowe zrębki wędzarnicze idealne do wołowiny, wieprzowiny, drobiu, jagnięciny, dziczyzny, a także ryb.
Jednorazowe tacki papierowe firmy Grosik świetnie nadają się na grilla, piknik czy inne spotkanie towarzyskie.
Saletra potasowa przeznaczona do peklowania wszystkich rodzajów mięs, przedłużająca ich trwałość oraz zapewniająca różową barwę.
Wygodny w użytkowaniu termometr dedykowany do pomiaru temperatury podczas procesu przygotowywania domowych serów.
Fiskars Nożyc do drobiu Functional Form to masywne nożyce do drobiu dla profesjonalistów i kucharzy hobbystów, do porcjowania oraz oczyszczania drobiu, takiego jak gęś, indyk lub kurczak, idealne dla osób prawo- i leworęcznych.
Aluminiowa prasa do burgerów Browin umożliwiająca szybkie i łatwe formowanie burgerów o średnicy 12 cm.
Łopatka do węgla na pręcie - solidne narzędzie ułatwiające przenoszenie węgla czy popiołu, zapewniające stabilność i wygodę użytkowania.
Widelec ogniskowy pozwoli na dokładne upieczenie jedzenia nad ogniskiem.
cofnij do Grillowanie
Filtruj według:
Ładowanie...