72.2.1
11346
5908277703943
Nowy
Podpuszczka umożliwiająca domową produkcję serów z różnych rodzajów mleka.
27 Przedmiot Przedmioty
Produkt tymczasowo niedostępny
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Wysyłka w ciągu 24 godzin
120 dni na zwrot
* Dla zakupów powyżej 400,00 zł darmowa dostawa!
Sposoby dostawy | Nazwa | Cena |
---|---|---|
Paczkomat® InPost 24/7 | 14,85 zł | |
InPost Kurier | 17,75 zł | |
InPost Kurier Pobranie | 19,91 zł | |
Odbiór osobisty w Krakowie (ul. Balicka 100) | Za darmo! | |
Kurier - przesyłka gabarytowa | Kurier - przesyłka gabarytowa | 20,91 zł |
Suszona podpuszczka mikrobiologiczna marki Browin uzyskana w wyniku fermentacji specyficznych szczepów Rhizomucor miehei. Jest to preparat enzymatyczny o aktywności 2 250 IMCU/ml. Pozwala na szybką i łatwą domową produkcję sera z różnego rodzaju mleka - krowiego, koziego, a także sojowego. Jedna saszetka wystarcza na 20 L mleka.
Najważniejsze cechy produktu:
Sposób użycia:
Oblicz i odmierz dawkę podpuszczki proporcjonalną do użytej przez ciebie ilości mleka i rozpuść ją w 50 ml wody. W odpowiednim momencie produkcji sera, w zależności od jego rodzaju, dodaj rozpuszczoną podpuszczkę do mleka. Całość delikatnie wymieszaj i pozostaw pod przykryciem do utworzenia skrzepu.